VERIFICĂRI ȘI REVIZII INSTALAȚII GAZE

     Societatea noastră oferă aceste servicii atât pentru Asociațiile de Proprietari, cât și pentru persoanele fizice sau juridice care dețin o instalație proprie de utilizare gaze naturale. Serviciile sunt prestate prin personal propriu calificat și autorizat ANRE. De asemenea efectuăm și eventualele reparații necesare pentru a aduce instalația în stare de utilizare în condiții de deplină siguranță (costul acestor reparații NU este inclus în costul verificării/reviziei).

Asociație de Proprietari

Apartamente/scară
OperațiePreț -lei-
pâna la 20 (inclusiv)
verificare
revizie
25
39
21 - 66 (inclusiv)
verificare
revizie
19
35
peste 66
verificare
revizie
17
29

Instalație de utilizare individuală

Persoană fizică Persoană juridică
VerificareRevizie
90 lei*170 lei*
VerificareRevizie
160 lei*250 lei*
*Prețurile sunt valabile pentru situația în care instalația deservește un imobil-locuință și maxim 3 puncte de ardere. Pentru localitățile limitrofe Bucureștiului pretul este cu 30 lei mai mare.

Pentru programări sunați la 
 0721 955 281

     Conform normelor tehnice în vigoare fiecare consumator racordat la sistemul de distribuție are obligația de a efectua verificarea (la fiecare 2 ani) și revizia (la fiecare 10 ani) pentru instalația de utilizare gaze naturale cu un operator economic autorizat de ANRE (Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei). Verificarea și revizia sunt în mare parte asemănătoare, revizia presupunând câteva operațiuni de efectuat în plus față de verificare (este evident faptul că atunci când se efectuează o revizie la instalația de utilizare gaze naturale, aceasta include verificarea, nu se efectuează ambele).

NOTA

 • revizia, deși este obligatorie la fiecare 10 ani, se impune și în următoarele situații:
  • după întreruperea utilizării instalației pentru o perioada de timp care depășește 6 luni;
  • după orice eveniment care ar fi putut afecta instalația de utilizare gaze naturale;
 • consumatorul poate solicita efectuarea operațiilor de verificare/revizie chiar dacă ultima verificare/revizie nu a expirat; 
 • în încăperile prevăzute cu geam având grosime mai mare de 4 mm sau de construcție specială (securizat, thermopan etc.) trebuie să existe detectoare automate de gaze. Dacă nu aveți detectoare puteți consulta oferta noastră AICI.
 • beneficiarul trebuie să prezinte următoarele: 
  • notificarea primită de la furnizorul de gaze pentru efectuarea verificării/reviziei;
  • documentația tehnică a instalației de gaze (proiectul);
  • document care să ateste curățarea coșurilor de fum de către operatori economici autorizați, emis cu maxim 6 luni înainte de data efectuării verificării instalației de gaze (dacă este cazul);
  • document care să ateste efectuarea în termen a verificării tehnice periodice a aparatelor consumatoare (centrale termice) de către operatori economici autorizați ISCIR;
  • document care să ateste că racordul flexibil se află în termenul de valabilitate privind durata normată de utilizare;
  • document care să ateste că detectorul de gaze se află în termenul de valabilitate privind durata normată de utilizare.

detector gaz metan